Διάβασε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις για τα οικονομικότερα πακέτα προσφορών συνέκδοσης στην Ελλάδα, τα οποία προσφέρει ο εκδοτικός μας οίκος, Εκδόσεις Κέφαλος
Επέλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και υπέβαλε το έργο σου για έκδοση στο email: ekdoseiskefalos@gmail.com. Ανάλογα το είδος και τις σελίδες του έργου, θα λάβεις απάντησή μας μέσα σε 3 με 7 ημέρες το αργότερο! 
Μην διστάσεις λοιπόν! Έλα στη μεγάλη εκδοτική μας οικογένεια για να κάνουμε μαζί τη φαντασία σου βιβλίο!


1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 100 σελίδες, για την επιλογή β. από 110 έως 150 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια έκδοσης: φιλολογική επιμέλεια, σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, έκδοση ISBN, εκτύπωση δοκιμίου για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και εκτύπωση.
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί από 3 έως 6 δόσεις.
5. ΕΚΔΟΣΗ PRINT ON DEMAND: Η έκδοση Print On Demand αφορά την εκτύπωση 25 αντιτύπων.


1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 24 σελίδες, για την επιλογή β. από 26 έως 34 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια έκδοσης: εικονογράφηση, φιλολογική επιμέλεια, σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, έκδοση ISBN, εκτύπωση δοκιμίου για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και εκτύπωση.
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί από 3 έως 6 δόσεις.
5. ΕΚΔΟΣΗ PRINT ON DEMAND: Η έκδοση Print On Demand αφορά την εκτύπωση 25 αντιτύπων.1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 100 σελίδες, για την επιλογή β. από 110 έως 150 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε σε δόσεις (από 2 έως 3 δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα) είτε εφάπαξ.1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 50 σελίδες, για την επιλογή β. από 56 έως 100 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε σε δόσεις (από 2 έως 3 δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα) είτε εφάπαξ.