Καλώς όρισες στις Εκδόσεις Κέφαλος, έναν μικρό λογοτεχνικό παράδεισο για τους συγγραφείς και ποιητές! Αναγνωρίζουμε την αξία της κάθε ιστορίας και τον κόπο που απαιτείται για να δημιουργηθεί ένα βιβλίο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η λογοτεχνία είναι η πηγή έμπνευσης και ανατροφοδότης της κοινωνίας μας και γι' αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε στους συγγραφείς μας την απόλυτη συνεργασία και υποστήριξη.

Στις Εκδόσεις Κέφαλος, καλωσορίζουμε συγγραφείς από όλα τα είδη βιβλίων -από το μυθιστόρημα και την επιστημονική φαντασία, μέχρι τις επιστήμες, την παιδική λογοτεχνία και την ποίηση. Εδώ θα βρεις έναν εκδοτικό οίκο που αναγνωρίζει το ταλέντο και την προσπάθεια που επένδυσες σε κάθε σελίδα.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σου ως συγγραφέα, ο εκδοτικός μας οίκος είναι η ιδανική επιλογή για να εκδώσεις το βιβλίο σου.

Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και φιλική προσέγγιση για να σε υποστηρίξουμε σε αυτήν τη σημαντική διαδικασία.

Αν είσαι έμπειρος συγγραφέας, θα αναγνωρίσεις την αξία της επαγγελματικής προσέγγισης και της εμπειρίας μας στον χώρο του βιβλίου. Με την ομάδα μας θα λάβεις ατομική προσοχή και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Αν είσαι νέος συγγραφέας που εκδίδει το πρώτο του βιβλίο, καταλαβαίνουμε το συναίσθημα της αναμεικτης αγωνίας και ανυπομονησίας που συνοδεύει αυτήν τη διαδικασία. Θα σου παρέχουμε την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που χρειάζεσαι για να προβείς στο επόμενο βήμα της συγγραφής. Θα εργαστούμε μαζί σου για να αναδείξουμε την ιδέα σου και να τη μετατρέψουμε σε ένα πραγματικό βιβλίο που θα εντυπωσιάσει το κοινό!

Στις Εκδόσεις Κέφαλος πιστεύουμε στη δύναμη των λέξεων και της αφήγησης. Αναγνωρίζουμε την αξία της κάθε ιστορίας και προσπαθούμε να την προβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό και εμπειρικό περιβάλλον που θα ενθαρρύνει και θα υποστηρίζει τους συγγραφείς μας.

Αναγνωρίζουμε επίσης τη σημασία της ταχύτητας έκδοσης, καθώς κατανοούμε ότι οι συγγραφείς επιθυμούν να δουν το έργο τους να φτάνει στα χέρια των αναγνωστών το συντομότερο δυνατόν. Στις Εκδόσεις Κέφαλος, δεν εκδίδουμε μόνο τα βιβλία, αλλά επίσης μεριμνούμε για την προώθηση και την προβολή των συγγραφέων. Έχουμε μια δυναμική ομάδα μάρκετινγκ που θα εργαστεί σκληρά για να διασφαλίσει ότι το έργο σου θα φτάσει στο ευρύτερο δυνατό κοινό. Από την προώθηση σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες μέχρι την οργάνωση συνεντεύξεων και εκδηλώσεων, θα σε βοηθήσουμε να αυξήσεις την προβολή σου και να δημιουργήσεις ένα δυναμικό αναγνωστικό κοινό.



Εάν είσαι ένας συγγραφέας που επιθυμείς να δεις το έργο σου να εκδίδεται σε έναν επαγγελματικό και αναγνωρισμένο εκδοτικό οίκο, τότε ο εκδοτικός μας οίκος είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Έλα να μοιραστείς την ιστορία σου μαζί μας και άφησε μας να την φροντίσουμε και να την προβάλλουμε στον κόσμοΕίμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις τη λογοτεχνική σου φωνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες.

Διάβασε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις για τα οικονομικότερα πακέτα προσφορών συνέκδοσης στην Ελλάδα, τα οποία προσφέρει ο εκδοτικός μας οίκος, Εκδόσεις Κέφαλος


ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΟΥ

Επέλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και υπέβαλε το έργο σου για έκδοση από τις Εκδόσεις Κέφαλος  στο email:


ekdoseiskefalos@gmail.com


και να μας επισυνάψεις μαζί: α. μία σύνοψη του έργου, β. ένα σύντομο βιογραφικό σου και γ. τα στοιχεία επικοινωνίας σου, ενώ παράλληλα θα πρέπει να μας αναφέρεις σε ποιο είδος ανήκει το έργο σου. 

Μόλις υποβάλλεις το έργο σου, η τριμελής επιτροπή αξιολόγησης των εκδόσεών μας θα μελετήσει την πρότασή σου και ανάλογα με το είδος και τις σελίδες του έργου, θα λάβεις την απάντησή μας εντός 3 έως 7 ημερών. 

Μην διστάσεις λοιπόν! Έλα στη μεγάλη εκδοτική μας οικογένεια για να κάνουμε μαζί τη φαντασία σου βιβλίο!



1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 100 σελίδες, για την επιλογή β. από 110 έως 150 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια έκδοσης: φιλολογική επιμέλεια, σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, έκδοση ISBN, εκτύπωση δοκιμίου για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και εκτύπωση.
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί από 3 έως 6 δόσεις.
5. ΕΚΔΟΣΗ PRINT ON DEMAND: Η έκδοση Print On Demand αφορά την εκτύπωση 25 αντιτύπων.


1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 24 σελίδες, για την επιλογή β. από 26 έως 34 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια έκδοσης: εικονογράφηση, φιλολογική επιμέλεια, σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, έκδοση ISBN, εκτύπωση δοκιμίου για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και εκτύπωση.
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί από 3 έως 6 δόσεις.
5. ΕΚΔΟΣΗ PRINT ON DEMAND: Η έκδοση Print On Demand αφορά την εκτύπωση 25 αντιτύπων.



1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 100 σελίδες, για την επιλογή β. από 110 έως 150 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε σε δόσεις (από 2 έως 3 δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα) είτε εφάπαξ.



1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 50 σελίδες, για την επιλογή β. από 56 έως 100 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε σε δόσεις (από 2 έως 3 δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα) είτε εφάπαξ.