Ο εκδοτικός μας οίκος, Εκδόσεις Κέφαλος, επικεντρώνεται στην έκδοση πρότυπων έργων, με γνώμονα την ποιότητα της πλοκής, της έκφρασης των συγγραφέων ή των ποιητών και τις γλωσσικές προδιαγραφές, ακολουθώντας αυτό το μοτίβο σε όλα τα στάδια έκδοσης με κριτήριο τις πνευματικές ανάγκες των αναγνωστών και την αγάπη του δημιουργού για το έργο του, δημιουργώντας το βιβλίο των ονείρων του, έχοντας μία άψογη και άμεση συνεργασία μαζί του. 

Όλα αυτά τα καταφέρνουμε και με τη σωστή επικοινωνία του βιβλίου: παρουσιάσεις (φυσικές και διαδικτυακές), συνεντεύξεις, δημοσιεύσεις σε βιβλιοφιλικά και όχι μόνο έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα κ.ά., φυσικά με την κυκλοφορία-διακίνηση του βιβλίου, συνεργαζόμενοι με μεγάλες αλυσίδες βιβλιοπωλείων, όπως: Πολιτεία, Πρωτοπορία, Τσιγαρίδας κτλ., με δεκάδες βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και με τους μεγαλύτερους χονδρέμπορους βιβλίων, ώστε το αναγνωστικό κοινό να βρίσκει ανά πάσα στιγμή το βιβλίο σας. 

Τα βιβλία του εκδοτικού μας οίκου είναι διαθέσιμα και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο, το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις μέσω των ποικίλων προωθήσεων που ακολουθούμε για τα βιβλία που εκδίδουμε. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, τα βιβλία των συγγραφέων μας που κυκλοφορούν από τον εκδοτικό μας οίκο έχουν διακριθεί από το Ελληνικό Κράτος και συμμετέχουν σε μεταφραστικά προγράμματα του Υπουργείου Πολιτισμού -όπως διακρίθηκε και το λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Κέφαλος», το οποίο έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στο χώρο των έντυπων λογοτεχνικών περιοδικών και σε κάθε τεύχος του συμμετέχουν πάνω από 100 σύγχρονοι λογοτέχνες απ' όλο τον κόσμο.

Οι Εκδόσεις Κέφαλος αναλαμβάνουν τη συνέκδοση τόσο προσωπικών, όσο και συλλογικών έργων, είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή (ebook), σε όλα τα στάδια (φιλολογική επιμέλεια, διορθώσεις, σελιδοποίηση, εικονογράφηση, εξώφυλλο, εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση) και εξολοκλήρου την προώθηση τους. 

Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα, παραμύθια, μυθιστορήματα, νουβέλες, δοκίμια, επιστημονικές και λαογραφικές μελέτες, διπλωματικές εργασίες κτλ. 

Μάλιστα οι Εκδόσεις Κέφαλος καινοτομούν και δέχονται να εκδώσουν βιβλία τόσο ενήλικων συγγραφέων, όσο και παιδιών, αλλά και εφήβων, δίνοντας βήμα σε συγγραφείς όλων των ηλικιών, επενδύοντας στο μέλλον της σύγχρονης λογοτεχνίας!

Διάβασε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις για την έκδοση του βιβλίου σου, όπως: α. για τα πακέτα προσφορών συνέκδοσης, β. τα στάδια έκδοσης του βιβλίου σας, γ. για τον τρόπο υποβολής έργου για αξιολόγηση, δ. για την παραδοσιακή έκδοση, ε. για την έκδοση Print on Demand, στ. για την έκδοση e-book, ζ. για τις μεμονωμένες υπηρεσίες αυτοέκδοσης που προσφέρουμε, η. για την έκδοση ακαδημαϊκών εργασιών, θ. για την έκδοση συλλογικών έργων και ι. για την έκδοση του περιοδικού και της εφημερίδα σας και ια. τις απαντήσεις μας συχνές ερωτήσεις. 

Μην διστάσεις λοιπόν! Υπόβαλλε τώρα το έργο σου για αξιολόγηση και έλα στη μεγάλη εκδοτική μας οικογένεια, για να γράψουμε μαζί την ιστορία της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας!