Οι Εκδόσεις Κέφαλος σου προσφέρουν τη δυνατότητα να εκδόσεις το βιβλίο σου εξαιρετικώς οικονομικά, σε ηλεκτρονική μορφή: ebook, το οποίο μπορεί να το κατεβάσει εύκολα ο βιβλιόφιλος και να το ξεφυλλίσει άμεσα στο κινητό του, στον υπολογιστή του, στον ηλεκτρονικό αναγνώστη του ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Ο εν λόγω τύπος έκδοσης είναι διαδεδομένος στο εξωτερικό και προσφέρει στον αναγνώστη την άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε βιβλίο που θα του κάνει κυριολεκτικά... click!
Οι Εκδόσεις Κέφαλος σου προσφέρουν μία ολοκληρωμένη ηλεκτρονική έκδοση, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια: (φιλολογική επιμέλεια, διορθώσεις, σελιδοποίηση, εικονογράφηση, εξώφυλλο και τελικές διορθώσεις) και εξολοκλήρου την προώθηση του σε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας, της Κύπρου και στο εξωτερικό μέσω της Amazon! 
Μην διστάσεις λοιπόν! Υπόβαλλε τώρα το έργο σου για αξιολόγηση και έλα στη μεγάλη εκδοτική μας οικογένεια, για να γράψουμε μαζί την ιστορία της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας!



1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 100 σελίδες, για την επιλογή β. από 110 έως 150 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε σε δόσεις (από 2 έως 3 δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα) είτε εφάπαξ.