Καλώς όρισες στις Εκδόσεις Κέφαλος, έναν προορισμό για την αφήγηση μαγικών ιστοριών και τη δημιουργία αξέχαστων παιδικών βιβλίων!

Στις Εκδόσεις Κέφαλος, η αγάπη για το βιβλίο είναι η κινητήρια δύναμή μας. Αναγνωρίζουμε την αξία κάθε λέξης και τη σημασία της παιδικής λογοτεχνίας στην ανάπτυξη και φαντασία των μικρών μας αναγνωστών. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τα στοιχεία που κάνουν ένα παιδικό βιβλίο αξέχαστο.

Στον εκδοτικό μας οίκο, οι συγγραφείς είναι η καρδιά και η ψυχή του βιβλίου. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της κάθε ιστορίας και τον κόπο που απαιτείται για να γεννηθεί ένα παραμύθι. Γι' αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε στους συγγραφείς μας την απόλυτη συνεργασία και υποστήριξη, για να φτάσουμε μαζί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με χαρά αναλαμβάνουμε την επιμέλεια, τη σελιδοποίηση, την εικονογράφηση, την εκτύπωση και την προβολή του βιβλίου σου, με τη μέγιστη ταχύτητα έκδοσης.

Η επιμέλεια των κειμένων είναι για εμάς μια διαδικασία που αποδίδει την προσοχή και την αγάπη που αξίζει η κάθε ιστορία. Οι λέξεις σου είναι σημαντικές και θέλουμε να τις αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο, διατηρώντας την αυθεντικότητα και την ουσία της ιστορίας σου.

Η σελιδοποίηση του βιβλίου σου σε συνδυασμό με την πλούσια εικονογράφηση είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία. Οι εικόνες που συνοδεύουν την ιστορία σου είναι οι συνοδοιπόροι που θα οδηγήσουν τους μικρούς αναγνώστες σε έναν μαγικό κόσμο φαντασίας. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους εικονογράφους για να δημιουργήσουμε μια απόλυτα εναρμονισμένη ατμόσφαιρα που θα συναρπάσει τους μικρούς μας αναγνώστες.

Αναγνωρίζουμε επίσης τη σημασία της ταχύτητας έκδοσης και της ποιότητας εκτύπωσης, καθώς κατανοούμε ότι οι συγγραφείς επιθυμούν να δουν το έργο τους να φτάνει στα χέρια των αναγνωστών το συντομότερο δυνατόν και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Επειδή είμαστε ένας ευέλικτος και αποτελεσματικός οίκος, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την έκδοση του βιβλίου σου σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Στις Εκδόσεις Κέφαλος προσφέρουμε τις οικονομικότερες τιμές έκδοσης παιδικών βιβλίων στον εκδοτικό χώρο, χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα και την αισθητική του βιβλίου. Ο στόχος μας είναι να καταστήσουμε τα παιδικά βιβλία προσιτά σε κάθε συγγραφέα, για να μπορούν να μοιραστούν τις ιστορίες τους με τον κόσμο και να προωθηθούν με τα κατάλληλα διαφημιστικά μέσα σε όλα τα παιδιά.


Και φυσικά, η απόλυτη συνεργασία με τον συγγραφέα είναι ουσιώδης για εμάς. Κατανοούμε τον μεγάλο ρόλο που έχει ο συγγραφέας στη δημιουργία του βιβλίου και είμαστε αποφασισμένοι να τον υποστηρίξουμε σε κάθε εκδοτικό βήμα. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σου και ακούμε τις απόψεις και τις ιδέες σου, για να δημιουργήσουμε ένα απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Εάν είσαι ένας συγγραφέας που θέλει να δώσει φωνή στις ιστορίες του και αναζητά έναν εκδοτικό οίκο που θα σου προσφέρει την αγάπη και την προσοχή που αξίζει η ιστορία σου, τότε είμαστε εδώ για εσένα. Έλα να μοιραστείς μαζί μας το παραμύθι σου και να γίνεις μέλος της οικογένειάς μας. Άφησε μας να μοιραστούμε μαζί σου την αγάπη μας για το βιβλίο και την παιδική λογοτεχνία και να μετατρέψουμε το παραμύθι σου σε ένα πανέμορφο παιδικό βιβλίο που θα εμπνεύσει και θα συναρπάσει τους μικρούς μας αναγνώστες.

Ας δημιουργήσουμε μαζί μια νέα ιστορία που θα μείνει αξέχαστη σε όλα τα παιδιά!

Μην διστάσεις λοιπόν! Υπόβαλε τώρα το έργο σου για αξιολόγηση και έλα στη μεγάλη εκδοτική οικογένεια που δημιούργησαν οι Εκδόσεις Κέφαλος, για να ταξιδέψουμε μαζί στη μαγική χώρα της φαντασίας!



Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά χαρακτηριστικά δείγματα από την εικονογράφηση των παιδικών παραμυθιών και παιδικών βιβλίων των εκδόσεών μας.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6




1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 24 σελίδες, για την επιλογή β. από 28 έως 36 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια έκδοσης: εικονογράφηση, φιλολογική επιμέλεια, σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, έκδοση ISBN, εκτύπωση δοκιμίου για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και εκτύπωση.
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί είτε σε δόσεις (από 4 έως 6 δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα) είτε εφάπαξ.
5. ΕΚΔΟΣΗ PRINT ON DEMAND: Η οικονομικότερη έκδοση Print On Demand αφορά την εκτύπωση 25 αντιτύπων.