Οι Εκδόσεις Κέφαλος με την πολύχρονη εμπειρία τους στις εκδόσεις,  αναλαμβάνουν την παραδοσιακή συνέκδοση τόσο έντυπων προσωπικών, όσο και έντυπων συλλογικών έργων σε όλα τα στάδια, την τελική εκτύπωση τους σε συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων (50 ή 100 ή περισσότερα) και εξολοκλήρου την προώθηση τους. Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα, παραμύθια, μυθιστορήματα, νουβέλες, δοκίμια, επιστημονικές και λαογραφικές μελέτες, διπλωματικές εργασίες κτλ.
Η παραδοσιακή έκδοση πραγματοποιείται όχι ως αυτοέκδοση, αλλά ως συνέκδοση με συγχρηματοδότηση, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα εκδοτικά στάδια: φιλολογική και κειμενογραφική επιμέλεια (συνοχή κειμένου, εντοπισμός και διόρθωση συντακτικών και γραμματικών λαθών, σωστή χρήση σημείων στίξης κτλ.), σελιδοποίηση, εικονογράφηση (για παραμύθια), δημιουργία εξωφύλλου, εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση. Επίσης, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα -όπως επιβάλλεται- για την προβολή του βιβλίου και την προώθησή του: συνεντεύξεις (σε ραδιόφωνο και έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο), διαφημίσεις (σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά και ιστοσελίδες), εκδήλωση παρουσίασης, βιβλιοκριτικές, Goodreads, δημιουργία ιστοσελίδας και σελίδων στα social media για διαφήμιση, δημιουργία διαφημιστικού βίντεο και άλλες δράσεις προώθησης.
Το ποσό που θα λαμβάνει ο συγγραφέας από τις πωλήσεις είναι 30% και μάλιστα από το πρώτο αντίτυπο και όχι μετά τα πρώτα 50 ή 100 και άνω, ενώ το έργο θα διατίθεται τόσο στις μεγάλες αλυσίδες βιβλιοπωλείων, σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου των εκδόσεών μας), αλλά και σε βιβλιοπωλεία της Κύπρου, και φυσικά κατόπιν παραγγελίας σε όλα τα υπόλοιπα τοπικά βιβλιοπωλεία της χώρας βάσει της πλατφόρμας του biblionet και του ΟΣΔΕΛ.
Μην διστάσεις λοιπόν! Υπόβαλλε τώρα το έργο σου για αξιολόγηση και έλα στη μεγάλη εκδοτική οικογένεια που δημιούργησαν οι Εκδόσεις Κέφαλος, για να γράψουμε μαζί την ιστορία της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας!
1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 100 σελίδες, για την επιλογή β. από 110 έως 150 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια έκδοσης: φιλολογική επιμέλεια, σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, έκδοση ISBN, εκτύπωση δοκιμίου για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και εκτύπωση.
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί από 3 έως 6 δόσεις.
5. ΕΚΔΟΣΗ PRINT ON DEMAND: Η έκδοση Print On Demand αφορά την εκτύπωση 25 αντιτύπων.


1. ΣΕΛΙΔΕΣ: Διευκρίνιση για τις σελίδες, εννοούμε π.χ. για την επιλογή α. από 10 έως 24 σελίδες, για την επιλογή β. από 26 έως 34 σελίδες κ.ο.κ.
2. ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Στις εργασίες συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια έκδοσης: εικονογράφηση, φιλολογική επιμέλεια, σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, έκδοση ISBN, εκτύπωση δοκιμίου για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και εκτύπωση.
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό μπορεί να καταβληθεί από 3 έως 6 δόσεις.
5. ΕΚΔΟΣΗ PRINT ON DEMAND: Η έκδοση Print On Demand αφορά την εκτύπωση 25 αντιτύπων.