Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος το βιβλίο «Πυρακτωμένη άμμος» της Μαρίας Σκούλου
 
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος και την ποιήτρια Μαρία Σκούλου, η προσωπική ποιητική συλλογή με τίτλο: «Πυρακτωμένη άμμος».  
Νωπά τριαντάφυλλα ένα χειμωνιάτικο απόγευμα. Η γαρυφαλλένια δύση χάθηκε, οι υδάτινες χαράδρες, το ροδοχάραμα και η μεταλλική απόχρωση των βράχων εγκλωβισμένες μνήμες στην άμμο. Το κοχύλι που ράγισε, η ματωμένη ανταύγεια του δειλινού. Μια βιολετιά απόχρωση. Η τεθλασμένη ηλιαχτίδα και το λιπόθυμο φως που αγκάλιασε το κύμα συνάντησαν τις σελίδες αυτού του βιβλίου.
 
Λίγα λόγια για την ποιήτρια Μαρία Σκούλου
 
Η Μαρία Σκούλου γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται στην ειδική αγωγή. Τα μεταπτυχιακά της είναι στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στην Ειδική Αγωγή στα πανεπιστήμια Institute of Education University of London και στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Αγωγής στην προσχολική ηλικία ΕΚΠΑ.
Η «Πυρακτωμένη άμμος» είναι η δεύτερη ποιητική συλλογή της συγγραφέως. Κυκλοφορούν η ποιητική της συλλογή «Φωτοσκιάσεις» από τις εκδόσεις Κύμα και το παιδικό της διήγημα «Το χελιδόνι και η βελανιδιά» από τις εκδόσεις Άπαρσις. Το παιδικό της διήγημα «Το σαλιγκάρι που ήθελε να φτάσει στο φεγγάρι» έχει βραβευτεί με το Β βραβείο από το λογοτεχνικό περιοδικό Κέφαλος.
Ποιήματα της έχουν βραβευθεί από την (UNESKO 2016 Β΄ βραβείο & Α΄ έπαινος), την Πανελλήνια Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά.
Επίσης η ποιητική της συλλογή Slide one: Το πευκοδάσος έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο αφηγηματικής ποίησης από την International academy of art.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατηγορία: Ποίηση
Σελίδες: 48
Διαστάσεις: 14,8x21 cm
ISBN: 978-618-5597-06-1
Τιμή Λιανικής: 12,72€
Τιμή Χονδρικής: 6,36€
Χρόνος έκδοσης: Ιούνιος 2021
Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος
Το βιβλίο: «Πυρακτωμένη άμμος», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό: www.ekdoseiskefalos.gr.
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ
Βιβλία που γράφουν ιστορία!