Οι Εκδόσεις Κέφαλος πρωτοπορούν και υποστηρίζουν πλήρως την έκδοση βιβλίων στο εξωτερικό στην αγγλική γλώσσα με την υπηρεσία Print on Demand (κατά παραγγελία εκτύπωση) μέσω της Amazon. Ο εν λόγω τύπος έκδοσης είναι διαδεδομένος στο εξωτερικό και προσφέρει την έκδοση ενός βιβλίου σε πολύ χαμηλές τιμές, αφού το κάθε αντίτυπο θα εκτυπώνεται κατά παραγγελία! 
Οι Εκδόσεις Κέφαλος σου προσφέρουν τις υπηρεσίες μίας ολοκληρωμένης έκδοσης σύμφωνα με τα πρότυπα που ακολουθούνται στο εξωτερικό για την αγγλόφωνη αγορά (και όχι μόνο) σε πολύ οικονομικές τιμές, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα στάδια: μετάφραση, επιμέλεια, σελιδοποίηση, εικονογράφηση, δημιουργία εξωφύλλου, αποστολή δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική υποβολή για διάθεση στο εξωτερικό. 
Μάλιστα εάν έχεις έτοιμο το έργο σου μεταφρασμένο, προσφέρουμε όλα τα υπόλοιπα στάδια (σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, αποστολή δοκιμίων για έλεγχο, υπόδειξη τελικών διορθώσεων και τελική υποβολή για διάθεση στο εξωτερικό) μόνο από 99€! 
Δες ακριβώς από κάτω τους πίνακες με όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες: i. Έκδοση μεταφρασμένων έργων μέσω της Amazon, ii. Έκδοση αμετάφραστων έργων μέσω της Amazon και iii. Υπηρεσίες μετάφρασης λογοτεχνικών έργων.
Μην διστάσεις λοιπόν! Υπόβαλλε τώρα το έργο σου για αξιολόγηση και έλα στη μεγάλη εκδοτική μας οικογένεια, για να γράψουμε μαζί την ιστορία της σύγχρονης λογοτεχνίας!


1. ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Τα πακέτα προσφοράς αφορούν τις εργασίες για ήδη μεταφρασμένα έργα: σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, χορήγηση ISBN, δοκίμιο για έλεγχο, τελικές διορθώσεις, πώληση στην Amazon και διαδικτυακή παρουσίαση. 
2. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Amazon.
3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό για τα οικονομικά πακέτα II και ΙΙΙ, μπορεί να καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις.


1. ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Τα πακέτα προσφοράς αφορούν τις εργασίες: σελιδοποίηση, δημιουργία εξωφύλλου, χορήγηση ISBN, δοκίμιο για έλεγχο, τελικές διορθώσεις, πώληση στην Amazon και διαδικτυακή παρουσίαση. Η υπηρεσία της μετάφρασης είναι πρόσθετη υπηρεσία βάσει τιμοκαταλόγου (βλέπε ακριβώς από κάτω στον επόμενο πίνακα το κοστολόγιο για τις: Υπηρεσίες μετάφρασης λογοτεχνικών έργων)
2. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αφορά τη μετάφραση λογοτεχνικών έργων είτε πεζών (π.χ. νουβέλα, διήγημα κτλ.) είτε ποιημάτων (βλέπε ακριβώς από κάτω στον επόμενο πίνακα το κοστολόγιο για τις: Υπηρεσίες μετάφρασης λογοτεχνικών έργων).
3. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: Το βιβλίο θα διακινηθεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Amazon.
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό για το οικονομικό πακέτο ΙΙΙ, μπορεί να καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις.


1. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αφορά τη μετάφραση λογοτεχνικών έργων είτε πεζών (π.χ. νουβέλα, διήγημα κτλ.) είτε ποιημάτων (βλέπε ακριβώς από κάτω στον επόμενο πίνακα το κοστολόγιο για τις: Υπηρεσίες μετάφρασης λογοτεχνικών έργων).
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: Το ποσό για τα οικονομικά πακέτα μετάφρασης ανάλογα με το πλήθος των ποιημάτων ή των σελίδων (για πεζογραφικά έργα) μπορεί να καταβληθεί σε ισόποσες δόσεις κατόπιν συνεννόησης.