Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μανόλια ανθισμένη σ’ ένα παράδρομο της Θεσσαλονίκης. Συννεφιασμένος ο ουρανός, μουντός και η μανόλια επίμονη αναδύει την ομορφιά της χρωματίζοντας το τοπίο.
50 χαϊκού της Έφης Αντωνίου ενάντια στην ασχήμια των καιρών.
 
Λίγα λόγια για την Έφη Αντωνίου
Η Έφη Αντωνίου γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Σπούδασε Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου (M. Phil.- Νεοελληνική Ποίηση και M.A. - Διεθνείς Σχέσεις). Οι ποιητικές συλλογές της έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις Σελάνα («Γαλάζιο, κόκκινο και μαύρο», 2001), Σφακιανάκη («Μηνολόγιο Θεσσαλονίκης», 2012), Lulu («Λυρικές αποτιμήσεις», 2013) και ιδιωτικώς («Συγκέρασμα», 2016). Ποιήματά της έχουν φιλοξενηθεί στο περ. «Αντιπαραθέσεις», Εντευκτήριο blogpost, Bibliotheque, Diasporic Literature spot, Tovivlio.net, περ. «Παρέμβαση» και περ. «Κέφαλος». Έχει, επίσης, μεταφράσει ποιήματα του Ρόι Κουαμπίνα και του Μίλοραντ Κρυστάνοβιτς. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατηγορία: Ποίηση
Σελίδες: 62
Διαστάσεις: 14,8x21 cm
ISBN: 978-618-5597-26-9
Τιμή: 12,72 ευρώ
Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος
 
Το βιβλίο: «Οδός Ελπίδος», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Κέφαλος: www.ekdoseiskefalos.gr για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ
Βιβλία που γράφουν ιστορία!