Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε 
και να σε βοηθήσουμε να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου!

Φαντάσου να έχεις την υποστήριξη ενός ειδικού δίπλα σου καθ' όλη τη διάρκεια της δημιουργίας του βιβλίου σου; Αυτό είναι ακριβώς που προσφέρουμε στην υπηρεσία μας του Book Coaching.

Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να φτάσεις στο τέλος του βιβλίου σου με αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσεις ένα έργο που θα σε εκπροσωπεί πλήρως. Με την υπηρεσία Book Coaching, θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις το όνειρο σου να γράψεις ένα βιβλίο και να το μοιραστείς με τον κόσμο.

Με την υπηρεσία Book Coaching, θα έχεις τη δυνατότητα να επωφεληθείς από την πολυετή εμπειρία και τις ακαδημαϊκές γνώσεις μας για να αναπτύξεις το ύφος της γραφής σου, να ορίσεις τον στόχο σου και να κατανοήσεις την αίσθηση που θέλεις να περάσεις μέσα από το πρώτο ή το επόμενο βιβλίο σου.



Η υπηρεσία Book Coaching, λοιπόν, είναι σχεδιασμένη για να σε βοηθήσει να γράψεις το δικό σου βιβλίο βήμα προς βήμα, με την καθοδήγηση ενός έμπειρου συγγραφέα, εκδότη και φιλολόγου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ένας αρχάριος ή ένας έμπειρος συγγραφέας, είμαστε εδώ για να σου παρέχουμε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη που χρειάζεσαι για να υλοποιήσεις το επόμενο βιβλίο σου.

Στη διάρκεια των διαδικτυακών μας συνεδριών (μέσω zoom ή skype), θα σου παρέχουμε συμβουλές, τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και φυσικά τις πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές για την πρόοδο του έργου σου. Θα συζητήσουμε τις ιδέες σου, θα εξετάσουμε τον σχεδιασμό των κεφαλαίων, τη δομή και την πλοκή του βιβλίου σου, ενώ παράλληλα θα αναπτύξουμε τους χαρακτήρες σου, θα δούμε τους τρόπους που μπορείς να εισάγεις διαλόγους και θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη της γραφής σου. Θα λάβεις ανατροφοδότηση και συμβουλές για τη βελτίωση του στυλ, του ρυθμού και της ροής του κειμένου σου.

Επιπλέον, θα σου παρέχουμε υποστήριξη και κίνητρα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας γραφής. Συνεργαζόμαστε μαζί σου για να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια και αμφιβολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του βιβλίου σου.

Εάν έχεις τη φαντασία, την έμπνευση και την προθυμία να γράψεις ένα βιβλίο, εμείς θα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσεις. 




Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο πλαίσιο του Book Coaching περιλαμβάνουν:

1. Ανάλυση ιδέας: Συζητάμε την ιδέα σου και θα λάβεις συμβουλές για το πως να την αναπτύξεις και να την εκτελέσεις σε ένα συναρπαστικό βιβλίο.

2. Δομή πλοκής & περίγραμμα κεφαλαίων: Σε βοηθάμε στη δημιουργία μιας συναρπαστικής και ευανάγνωστης πλοκής, με συμβουλές για την ανάπτυξη της υπόθεσης και των σκηνών. Παράλληλα θα δημιουργήσουμε μαζί το περίγραμμα των κεφαλαίων (εάν το έργο σου αφορά μυθιστόρημα ή νουβέλα), από την αρχή έως την κλιμάκωση και την κορύφωση.

3. Ανάπτυξη χαρακτήρων: Μαζί δημιουργούμε ζωντανούς και αξέχαστους χαρακτήρες, με βάθος και αυθεντικότητα, μέσω της εφαρμογής ειδικών τεχνικών.

4. Αφήγηση και διάλογοι: Επιλογή του κατάλληλου αφηγητή, τεχνικές για την καλλιέργεια της αφηγηματικής φωνής και της δημιουργίας καθηλωτικών διαλόγων.

5. Τεχνικές γραφής: Συμβουλές για τη βελτίωση της γραφής σου, τη ροή του κειμένου και την αποτελεσματική χρήση του λεξιλογίου και της γλώσσας.

6. Ανατροφοδότηση και επεξεργασία: Αξιολόγηση του κειμένου σου, παροχή ανατροφοδότησης και επεξεργασία για τη βελτίωση της ποιότητας και της συνοχής του.

7. Συμβουλές & εκδοτική διαδικασία: Συμβουλές για την υποβολή και έκδοση ενός μυθιστορήματος, νουβέλας ή παραμυθιού, είτε μέσω παραδοσιακής έκδοσης είτε μέσω αυτοέκδοσης και συνέκδοσης.

Μην ξεχνάς πως θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα όλου αυτού του ταξιδιού συγγραφής, παρέχοντας σου τη συντροφιά σε ένα μοναχικό μονοπάτι δημιουργίας, που με την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το βιβλίο σου με επιτυχία, θα μεταμορφωθεί σε ένα σοκάκι γεμάτο βοκαμβίλιες και νυχτολούλουδα συλλογικής έμπνευσης.




Μπορούμε να προσαρμόσουμε την υπηρεσία Book Coaching ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες σου και να σου παρέχουμε ένα ατομικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου.

Ανάλαβε τον έλεγχο της δημιουργικής σου πορείας και αξιοποιήσε την υπηρεσία Book Coaching για να ολοκληρώσεις το βιβλίο σου με επιτυχία. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναπτύξεις το ταλέντο και τη φωνή σου και να δημιουργήσεις ένα βιβλίο που θα σε εκπροσωπεί πλήρως. Με το Book Coaching, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με έναν έμπειρο συγγραφέα, εκδότη, φιλόλογο και πάνω από όλα φανατικό αναγνώστη που θα σε καθοδηγεί, θα σε εμπνέει και θα σε υποστηρίζει καθ' όλη τη διάρκεια της δημιουργικής σου πορείας. Από την αρχή μέχρι το τέλος, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις από τις γνώσεις και την εμπειρία μας και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου ως συγγραφέας.

Αν επιθυμείς να εξερευνήσεις περισσότερο την υπηρεσία Book Coaching και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου για να γράψεις ένα επιτυχημένο βιβλίο, επικοινώνησε μαζί μας σήμερα στο email: omiloskefalos@gmail.com, για να μάθεις περισσότερα για την υπηρεσία μας του Book Coaching και να ξεκινήσεις την επόμενη σου λογοτεχνική περιπέτεια!