Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης παρουσίασης που πραγματοποίησε ο εκδοτικός μας οίκος, Εκδόσεις Κέφαλος, για το παιδικό βιβλίο με τίτλο "Σνόουι: Ένα Διαφορετικό Κουνελάκι" της ταλαντούχας συγγραφέως, Αθηνάς Τζαβάρα.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία για όλους μας. Τα παιδιά παρακολούθησαν με ανεκτίμητο ενδιαφέρον την παρουσίαση του βιβλίου, αλλά αυτό που την έκανε πραγματικά ξεχωριστή ήταν η αλληλεπίδραση τους με τη συγγραφέα, καθώς η κ. Τζαβάρα προσφέρθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να ανταλλάξει ιστορίες και ιδέες με τα παιδιά.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν συγκινητική, καθώς εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τον υπέροχο κόσμο του "Σνόουι" και την ευχαρίστησή τους που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συγγραφέα της ιστορίας. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις παιδιά να εμπνέονται από τη λογοτεχνία και να δημιουργούν συναισθηματικές συνδέσεις με τους χαρακτήρες και τα μηνύματα που μεταφέρει ένα βιβλίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Αθηνά Τζαβάρα για την παρουσία της και τον τρόπο με τον οποίο ενέπνευσε τα παιδιά με το έργο της. Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που έκαναν αυτήν την εκδήλωση τόσο ιδιαίτερη.

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να προωθούμε την αγάπη για το διάβασμα και τη λογοτεχνία στους νέους αναγνώστες μας. Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός πιο λογοτεχνικού κόσμου για τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Πλούταρχος Πάστρας

Εκδότης Εκδόσεων Κέφαλος