Οι καλικάντζαροί μας και τα ξωτικά μας έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες! 

Από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 17 Δεκεμβρίου φοράμε τη χριστουγεννιάτική μας διάθεση και ξεκινάμε ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι σε χώρες παραμυθένιες, με οδηγό τον Αϊ-Βασίλη, τον Φρόστυ τον Χριονάνθρωπο, τον Πινόκιο και τα ξωτικά μας που με το ταχυδρομικό τους σάκο θα βρίσκονται σε κάθε μας εκδήλωση και θα περιμένουν να συλλέξουν τα γράμματά σας με ευχές και επιθυμίες και θα τα παραδώσουν στον ίδιο τον Άγιο Βασίλη! Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι Χριστούγεννα σημαίνει δημιουργία κι έτσι για τους μικρούς μας φίλους έχουμε ετοιμάσει για κάθε εκδήλωση όμορφες κατασκευές με στολίδια και σκίτσα που περιμένουν τη χρωματιστή τους φανατασία!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στον Δήμο Γαλατσίου για τη στήριξη στη μεγάλη μας κεντρική εκδήλωση στο Καμίνι Γαλατσίου με θεατρική παράσταση, αφήγηση παραμυθιών, το ταχυδρομείο των ξωτικών και φυσικά την επίσκεψη του ίδιου του Άγιου Βασίλη, όλα αυτά τη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στο Καμίνι!

Με θερμές ευχές για καλές γιορτές,

Εκδόσεις Κέφαλος